Hållbarhetskonsult TAM

TAM söker dig som vill arbeta med affärskapande hållbarhetsrådgivning inom platsbyggande och fastighetsutveckling. Vi jobbar ofta med stora och inspirerande projekt, som exempelvis Sturekvarteren, Centralstaden, Nacka strand och Asecs i Jönköping. Därmed har vi möjlighet att skapa verklig förändring, och kan påverka så att platser planeras, byggs, används och underhålls på ett hållbart sätt.

Som en del av vår satsning inom hållbarhet söker vi nu en hållbarhetskonsult som tillsammans med hållbarhetschefen fortsätter att bygga vår hållbarhetsaffär. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om att ta fram analyser, föreslå strategier, handlingsplaner och skriva hållbarhetsrapporter åt våra kunder. Du bidrar också med din specialistkompetens i dina kollegors kundsamarbeten. Därutöver är du med och utvecklar TAMs övergripande hållbarhetsarbete inom Development, Retail och Asset management.

VI SÖKER DIG SOM

• Är engagerad och har ett genuint intresse för att göra skillnad för människor och planeten.
• Gillar att driva affärer framåt tillsammans med kund och har en förmåga att tillämpa komplicerade frågeställningar i praktiska och attraktiva lösningar genom din analytiska, sociala och kommunikativa förmåga.
• Trivs med att arbeta självständigt och resultatinriktat, samtidigt som du arbetar förtroendeingivande och prestigelöst gentemot kunder och kollegor.
• Har flerårig bakgrund från konsultbolag och/eller fastighetsbranschen med praktisk erfarenhet av hållbarhetsarbete: från strategi och målsättning till uppföljning och rapportering. Därmed har du god kännedom om regelverk och riktlinjer inom hållbarhet.

Det är meriterande om du har arbetat med de mest kända certifikaten inom branschen samt känner till ledande exempel och kommande regelverk inom områden som klimat, biologisk mångfald, cirkulära affärer och social hållbarhet.

VI ERBJUDER DIG

Vi ser TAM som en plattform för samhällsengagerade personer som vill åstadkomma något med sina arbetsinsatser. Med utgångspunkt i ditt personliga engagemang och med hjälp av dina erfarna kollegor uppmuntrar vi dig att ta stort eget ansvar, själv söka upp möjliga uppdrag och utveckla nya samarbeten.
Vår filosofi är att man ska kunna ha ett roligt, ansvarsfullt och utmanande arbete utan att behöva jobba övertid som regel. Du kommer att arbeta i våra trevliga lokaler vid Stureplan i centrala Stockholm. Besök hos våra olika projekt runtom i Sverige samt internationella studiebesök ingår, liksom möjligheten att jobba på distans vid behov.

OM TAM

TAM är en uppskattad rådgivare och partner inom platsbyggande och fastighetsutveckling i Sverige sedan 2009. Vi arbetar relationsbaserat med våra kunder, och vi arbetar för glädje, med glädje. Genom att skapa attraktiva och hållbara stadsdelar och platser ökar vi tillgångsvärden hos såväl våra egna som våra kunders investeringar, samtidigt som vi skapar samhällsnytta. Bland kunderna märks allt från stora internationella investerare, byggentreprenörer, kommuner till mindre entreprenörsdrivna fastighetsägare.
TAM Group finns representerat i Stockholm, Nacka strand, Göteborg, Malmö och Umeå med totalt cirka 30 medarbetare. Läs mer på tamgroup.se och följ oss gärna på LinkedIn.

Är du intresserad? Har du ett stort hållbarhetsengagemang? Och vill du vara med och utveckla ett växande företag? Berätta i din ansökan varför du tänker att den här tjänsten och TAM Group kan vara rätt för dig och skicka den tillsammans med ditt cv senast den 30 april. Kontakta hållbarhetschef Nina Björstrand via 070-540 54 61 eller nina.bjorstrand@tamgroup.se om du har frågor.