Junior projektledare

TAM söker dig som vill inleda en karriär med affärskapande rådgivning inom platsbyggande och fastighetsutveckling. Vi jobbar ofta med stora och inspirerande projekt, som exempelvis Sturekvarteren och Centralstaden i Stockholm och Asecs i Jönköping. Därmed har vi möjlighet att skapa verklig förändring, och kan påverka så att platser planeras, byggs, används och underhålls på ett hållbart sätt.

Som en del av vår fortsatta tillväxt inom handels- och kontorsutveckling söker vi nu en junior projektledare som tillsammans med teamet i Stockholm fortsätter att driva våra pågående projekt liksom att hjälpa till med att identifiera nya affärsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om att ta fram analyser, utveckla koncept, föreslå strategier, handlingsplaner och hyra ut lokaler åt våra kunder. Du bidrar också med din kompetens i dina kollegors kundsamarbeten.

VI SÖKER DIG SOM

• Är engagerad och har ett genuint intresse för att göra skillnad för människor.
• Gillar att driva affärer framåt tillsammans med kund och har en förmåga att tillämpa komplicerade frågeställningar i praktiska och attraktiva lösningar genom din analytiska, sociala och kommunikativa förmåga.
• Trivs med att arbeta självständigt och resultatinriktat, samtidigt som du arbetar förtroendeingivande och prestigelöst gentemot kunder och kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fastighetsförvaltning, platsutveckling och/eller uthyrning.

VI ERBJUDER DIG

Vi ser TAM som en plattform för samhällsengagerade personer som vill åstadkomma något med sina arbetsinsatser. Med utgångspunkt i ditt personliga engagemang och med hjälp av dina erfarna kollegor uppmuntrar vi dig att ta stort eget ansvar, själv söka upp möjliga uppdrag och utveckla nya samarbeten.
Vår filosofi är att man ska kunna ha ett roligt, ansvarsfullt och utmanande arbete utan att behöva jobba övertid som regel. Du kommer att arbeta i våra trevliga lokaler vid Stureplan i centrala Stockholm. Besök hos våra olika projekt runtom i Sverige samt internationella studiebesök ingår, liksom möjligheten att jobba på distans vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior projektledare hos oss på TAM kommer du medverka i externa kundprojekt genom exempelvis strategisk rådgivning, konceptutveckling, marknadsanalyser, lönsamhetsberäkning och hyresförhandlingar. Arbetet innebär även att förvalta och vårda befintliga kundrelationer.

OM TAM Group

TAM är en uppskattad rådgivare och partner inom platsbyggande och fastighetsutveckling i Sverige sedan 2009. Vi arbetar relationsbaserat med våra kunder, och vi arbetar för glädje, med glädje. Genom att skapa attraktiva och hållbara stadsdelar och platser ökar vi tillgångsvärden hos såväl våra egna som våra kunders investeringar, samtidigt som vi skapar samhällsnytta. Bland kunderna märks allt från stora internationella investerare, byggentreprenörer, kommuner till mindre entreprenörsdrivna fastighetsägare.
TAM Group finns representerat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå med totalt cirka 30 medarbetare. Läs mer på tamgroup.se och följ oss gärna på LinkedIn.

Är du intresserad? Har du ett stort engagemang för stads- & samhällsbyggnad? Och vill du vara med och utveckla ett växande företag? Berätta i din ansökan varför du tänker att den här tjänsten och TAM Group kan vara rätt för dig och skicka den tillsammans med ditt cv så snart som möjligt – intervjuer sker löpande. Kontakta operativ chef Carl Johansson via 070-379 76 94 eller carl.johansson@tamgroup.se om du har frågor.