Hållbarhetskonsult

TAM söker dig som vill arbeta med affärskapande hållbarhetsrådgivning inom platsbyggande och fastighetsutveckling. Vi jobbar ofta med stora och inspirerande projekt, som exempelvis Sturekvarteren, Nacka strand och Kronprinsen i Malmö. Därmed har vi möjlighet att skapa verklig förändring, och kan påverka att platser planeras, byggs och används på ett hållbart sätt.

Som en del av vår satsning inom hållbarhet söker vi nu ytterligare en hållbarhetskonsult som tillsammans med vår Sustainability-avdelning fortsätter att bygga vår hållbarhetsaffär. Rollen är ny, och därmed finns en stor möjlighet för dig att själv utforma den. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om att ta fram analyser, föreslå strategier, hålla i utbildningar, ta fram hållbarhetsrapporter eller gå in som interimslösning åt våra kunder. Vi jobbar för hållbarhet både på bolagsstyrningsnivå och i specifika projekt. Du bidrar också med din specialistkompetens i dina kollegors kundsamarbeten. Därutöver är du med och utvecklar TAMs övergripande hållbarhetsarbete.

VI SÖKER DIG SOM

* Är engagerad och har ett genuint intresse för att göra skillnad för människor och planeten. 

* Gillar att driva affärer framåt tillsammans med kund och har en förmåga att tillämpa komplicerade frågeställningar i praktiska och attraktiva lösningar genom din analytiska, sociala och kommunikativa förmåga.   

* Trivs med att arbeta självständigt och resultatinriktat, samtidigt som du arbetar förtroendeingivande och prestigelöst gentemot kunder och kollegor. 

* Har bakgrund från konsultbolag och/eller fastighetsbranschen med praktisk erfarenhet av hållbarhetsarbete: från strategi och målsättning till uppföljning och rapportering. Därmed har du god kännedom om regelverk och riktlinjer inom hållbarhet. 

Det är meriterande om du har arbetat med de mest kända certifikaten inom branschen samt känner till ledande exempel och kommande regelverk inom områden som klimat, biologisk mångfald, cirkulära affärer och social hållbarhet.

VI ERBJUDER DIG

Vi ser TAM som en plattform för samhällsengagerade personer som vill åstadkomma något med sina arbetsinsatser. Med utgångspunkt i ditt personliga engagemang och med hjälp av dina erfarna kollegor uppmuntrar vi dig att ta stort eget ansvar, själv söka upp möjliga uppdrag och utveckla nya samarbeten.  

Vår filosofi är att man ska kunna ha ett roligt, ansvarsfullt och utmanande arbete utan att behöva jobba övertid som regel. Beroende på dina förutsättningar och önskemål kan din tjänst antingen vara placerad på vårt huvudkontor vid Stureplan i Stockholm eller vid vårt näst största kontor i Västra hamnen i Malmö. Besök hos våra olika projekt runtom i Sverige samt internationella studiebesök ingår, liksom möjligheten att jobba på distans vid behov.

ARBETSUPPGIFTER

Som junior projektledare hos oss på TAM kommer du medverka i externa kundprojekt genom exempelvis strategisk rådgivning, konceptutveckling, marknadsanalyser, lönsamhetsberäkning och hyresförhandlingar. Arbetet innebär även att förvalta och vårda befintliga kundrelationer.

OM TAM 

TAM är en uppskattad rådgivare och partner inom platsbyggande och fastighetsutveckling i Sverige sedan 2009. Vi arbetar relationsbaserat med våra kunder, och vi arbetar för glädje, med glädje. Genom att skapa attraktiva och hållbara stadsdelar och platser ökar vi tillgångsvärden hos såväl våra egna som våra kunders investeringar, samtidigt som vi skapar samhällsnytta. Bland kunderna märks allt från stora internationella investerare, byggentreprenörer, kommuner till mindre entreprenörsdrivna fastighetsägare. 

TAM finns representerat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå med totalt cirka 30 medarbetare. Läs mer på tamgroup.se och följ oss gärna på LinkedIn

 

ÄR DU INTRESSERAD? 
Har du ett stort hållbarhetsengagemang och vill du vara med och utveckla ett växande företag? Berätta i din ansökan varför du tänker att den här tjänsten och TAM kan vara rätt för dig och skicka den tillsammans med ditt cv senast den 15 september till hållbarhetschef Nina Björstrand via nina.bjorstrand@tamgroup.se. Vi tar emot ansökningarna löpande och börjar bjuda in till intervjuer från och med den 8 augusti