TAM ser framåt och förstärker med två nya medarbetare


TAM rekryterar Susanne Pollack och Nina Björstrand

Susanne antar rollen som COO för TAM Group där hon bland annat kommer ansvara för att utveckla och förstärka TAMs erbjudande till kunderna. TAM har ett antal uppskattade spetskompetenser som i högre grad kan komplettera varandra och samverka i de olika uppdragen och ge ett ännu högre värde för kunderna. De förändrade förutsättningarna som nu föreligger innebär ett bra tillfälle att stärka positionen inom befintliga marknadsområden och utöka och ta marknadsandelar inom andra områden.

– TAM är ett fantastiskt bolag som genom kreativitet och gedigen erfarenhet gång på gång skapar stora värden åt sina kunder. De kompetenser som finns i bolaget är unika och jag ser verkligen fram emot att utveckla TAMs erbjudande och skapa fler affärer, säger Susanne Pollack.

För att ytterligare stärka TAMs breda erbjudande har man vidare anställt Nina Björstrand med specialistkunskap inom hållbarhet. Detta är ett område som i allt större grad påverkar samhället och innebär stora förändringar och möjligheter för stads- och fastighetsutveckling. Denna kompetens är allt viktigare i skapande av framtidens platser och kompletterar TAMs redan starka position att skapa omtyckta miljöer och platser.

Susanne har gedigen erfarenhet av ledarskap inom konsult- och fastighetsbranschen. Hon har tidigare bland annat varit på Sweco, där hon som gruppchef och avdelningschef ledde en av Swecos mest lönsamma grupper Exploatering och utvecklingsprojekt.  De senaste åren har hon varit vd på Sharing Capabilities.

Nina har mer än femton års erfarenhet av hållbarhetsarbete & -kommunikation. Hon var bland annat med och utvecklade Lidl Sveriges hållbarhetsstrategi, som resulterat i några av världens grönaste och prisbelönta handelsbyggnader. Därefter har hon anlitats som hållbarhetskonsult av bland andra Folksam fastigheter och Fastighetsägarna. Hennes styrka ligger i att utveckla affärsmöjligheter med hjälp av hållbarhet.

-Vi är väldigt glada att Susanne och Nina ansluter sig  till TAM. Vi är övertygade att deras kompetenser och drivkraft kommer att  förstärka vårt erbjudande till våra kunder, säger Andreas Philipson CEO för TAM Group

Susanne och Nina börjar 1 maj 2020.